Associació de familiars per la salut mental del Vallès Oriental

Quan una persona de la nostra família pateix un trastorn mental, la vida familiar es veu afectada, i això comporta una sèrie de sentiments, dubtes i reaccions que generen malestar a tot el nucli familiar. Degut al seu impacte, cal una etapa d’adaptació per part de tots els membres de la família.

Des de la nostra entitat, considerem que el suport a la família és molt important, tant a l’inici com durant tot el seu procés. Habitualment les famílies no disposem d’un espai favorable per reflexionar sobre la nostra funció cuidadora i correm el risc de desbordar-nos amb les conseqüents repercussions que això pot comportar en la relació amb el nostre familiar. Entenem que les famílies que convivim amb persones que pateixen trastorns mentals formem part del seu procés rehabilitador. En molts casos som el seu suport principal, i hem de ser especialment tingudes en compte.

Durant els darrers anys hi ha hagut millores en el serveis de salut mental al Vallès Oriental, però encara falten més recursos. Des de la nostra associació no deixarem de demanar allò que nosaltres, com a familiars i cuidadors d’aquestes persones, creiem necessari per tal que totes les que pateixen trastorns mentals arribin a gaudir d’una vida plena.

Objectius Història Organització

Amb la col·laboració de:

SalutMental Catalunya

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Obra Social La Caixa Ajuntament de Granollers

Uneix-te a nosaltres

Pel seu origen i naturalesa social, DARUMA compta des dels seus inicis amb la col·laboració de persones voluntàries que es comprometen de forma lliure i altruista amb l'entitat a desenvolupar diferents actuacions.

Si vols ser voluntari i creus que et pot interessar dedicar unes hores del teu temps a la nostra entitat, no dubtis en trucar-nos per venir a conèixer-nos!

Contactar